Wittevrouwenstraat in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Wittevrouwenstraat - 3512CS - Utrecht beschikbaar per 2024-02-01 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 60 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Wittevrouwenstraat - 3512CS - Utrecht
Onderhuur | +/- februari t/m mei 2024 (Exacte periode in overleg)Omdat ik drie maanden naar het buitenland ga, verhuur ik m’n ruime (60m2) studio. Het is een ruime, lichte woning. Door het hoge plafond van meer dan 4 meter waan je je in een zee van ruimte. Daarnaast ligt de studio op loopafstand in de stad, het heeft een goede isolatie en extra ramen zodat je zo min mogelijk last hebt van de stad. De studio wordt volledig gemeubileerd onderverhuurd. Ik haal m’n kast leeg, maar voor de rest blijft alles staan. Je kunt er dus zo in. Verder heeft de studio:- Uitgebreide keuken met oven, vaatwasser en espressomachine- Een hoekbank voor ultiem chillen.- Badkamer met douche.- Wasmachine- Buitenruimte- Zit en sta bureauDe studio is voorzien van Sonos speakers, een grote televisie én een robotstofzuiger; het is hier dus prima vertoeven.De woning is geschikt voor een stel maar kan ook met 1 persoon, niet om te delen met bijvoorbeeld een huisgenoot. Ik ben zuinig op m’n mooie appartement, de voorkeur gaat daarom uit naar een net werkend stel / net werkend persoon. Uiteraard ontmoet ik jullie/je graag even om kennis te maken. Daarnaast stellen we een contract op en vraag ik €1500 borg.De exacte data heb ik nog niet, want ik moet m’n vluchten nog boeken, maar dat kan wat mij betreft in overleg met jou.De huurprijs (€1200 p/m) is inclusief alle kosten zoals g/w/l.Mocht je interesse hebben ontvang ik graag een korte introductie over jullie/ jezelf.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Wittevrouwenstraat – 3512CS – Utrecht via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Utrecht aan de Wittevrouwenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1200
Aantal m2 – 60
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Wittevrouwenstraat in Utrecht

Wittevrouwenstraat in Utrecht via Kamernet
Wittevrouwenstraat in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo