Woonschepenhaven in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Woonschepenhaven - 9723CJ - Groningen beschikbaar per 2024-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Woonschepenhaven - 9723CJ - Groningen
Wij hebben een woonboot gekocht waar wij in augustus willen gaan wonen, tot die tijd zullen wij zelf op reis zijn en dus niet thuis, daarom is onze woonboot beschikbaar voor iemand anders om te wonen. Helaas hebben wij geen vergunning voor kamerverhuur en is het daarom niet mogelijk je in te schrijven op dit adres.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Woonschepenhaven – 9723CJ – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Woonschepenhaven en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 450
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Woonschepenhaven in Groningen

Woonschepenhaven in Groningen via Kamernet
Woonschepenhaven in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo