Woonschepenhaven in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Woonschepenhaven - 9723CJ - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Woonschepenhaven - 9723CJ - Groningen
De kamer zit in één van de vier appartementen in een woonboot iets buiten het centrum van Groningen. Station is 10 minuten fietsen, Zernike campus ongeveer 30 minuten fietsen. Je zult een woonkamer, keuken en badkamer delen met één huisgenoot, en een wasmachine en droger met vijf mensen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Woonschepenhaven – 9723CJ – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Woonschepenhaven en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 430
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Woonschepenhaven in Groningen

Woonschepenhaven in Groningen via Kamernet
Woonschepenhaven in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo