Zakkendragerssteeg in Utrecht via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Utrecht (Zakkendragerssteeg) is een mooi in Utrecht welke per Fri, 29 Mar 2024 15:43:40 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Utrecht (Zakkendragerssteeg) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Utrecht (Zakkendragerssteeg)
Prachtig 2-kamer appartement ca. 60m² met privé dakterras gelegen aan de Zakendragerstraat per direct beschikbaar voor € 1.725,- exclusief. Omschrijving Dit prachtige 2-kamer appartement is gelegen op de 2e verdieping van het pand. Het heeft een ruime en lichte woonkamer met open keuken die is v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en…

Appartement in Utrecht (Zakkendragerssteeg) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Utrecht aan de Zakkendragerssteeg  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1725.00
Aantal m2 – 50
Aantal kamers – 2

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Zakkendragerssteeg in Utrecht

Zakkendragerssteeg in Utrecht via Papayo.nl
Zakkendragerssteeg in Utrecht via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo