Zalm in Amersfoort via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Zalm - 3824JB - Amersfoort beschikbaar per 2023-08-20 in het mooie Amersfoort. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Zalm - 3824JB - Amersfoort
Mooie ruime gemeubileerde kamer van 18 m² in de wijk Nieuwland, ‘Stadstuin’, Amersfoort. Geschikt voor zelfstandig, gezellig en zeker rustig persoon..Reactie graag met telefoonnummerVoorzieningen op loopafstand:- bushalte aan de Bunschoterweg op circa 3 minuten- winkelcentrum ‘Nieuwland’ op circa 5 minuten lopen- vrij parkeren – circa 1500m van de A1De huurprijs bedraagt 550 euro per maand. Gas, water en elektra, alsmede gemeentelijke belastingen en internet is 65 euro per maand.twee maanden borg BEZICHTIGING NA TELEFONISCHE AFSPRAAKInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Zalm – 3824JB – Amersfoort via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amersfoort aan de Zalm en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amersfoort. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amersfoort- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Zalm in Amersfoort

Zalm in Amersfoort via Kamernet
Zalm in Amersfoort via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo