Zilverschoonstraat in Assen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Anti-kraak - Zilverschoonstraat - 9404JG - Assen beschikbaar per 2023-12-08 in het mooie Assen. Bekijk de details van deze Anti-kraak met een oppervlaktie van 70 m2 nu online of het wat voor jou is.

Anti-kraak - Zilverschoonstraat - 9404JG - Assen
We hebben per direct woonruimte beschikbaar in Assen op basis van antikraak. Je kunt je alleen bij ons inschrijven voor antikraak als één van onze huidige bewoners je voordraagtDeze appartementen zijn circa 70m² met eigen voorzieningen. De appartementen worden of kaal of met vloer opgeleverd. Voor deze appartementen zijn wij op zoek naar leuke, enthousiaste en rustige werkende starters zonder huisdieren en/of kinderen. De supermarkten, winkels en restaurants liggen op fietsafstand en binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum van Assen. De maandelijkse vergoeding bedraagt €190,00 exclusief nutsvoorzieningen per maand. Heb je interesse? Laat het dan aan ons weten!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Anti-kraak – Zilverschoonstraat – 9404JG – Assen via Kamernet.nl. Het Anti-kraak ligt in de stad Assen aan de Zilverschoonstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Assen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Anti-kraak in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Assen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 190
Aantal m2 – 70
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Zilverschoonstraat in Assen

Zilverschoonstraat in Assen via Kamernet
Zilverschoonstraat in Assen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo