Zuid Willemsvaart in Den Bosch via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Zuid Willemsvaart - 5211NW - Den Bosch beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Den Bosch. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 69 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Zuid Willemsvaart - 5211NW - Den Bosch
Van 1 juli 2024 t/m 1 januari 2026 zoek ik tijdelijk een betrouwbare huurder voor het volledig gemeubileerde appartement aan de Zuid-Willemsvaart in ‘s-Hertogenbosch. Het in het centrum gelegen twee-slaapkamer appartement heeft een oppervlakte van 69m². Het heeft 2 balkons en een overdekte parkeerplaats op afgesloten privéterrein. De hoge HR++ ramen aan de voorzijde geven een prachtige lichtinval en uitzicht op het kanaal en de binnenstad. Lekker badderen is mogelijk vanwege het ruime ligbad in de badkamer.Het is een toplocatie, want het station is maar 8 minuten fietsen en binnen 1 minuut lopen sta je in de bruisende straten van ‘s-Hertogenbosch! Huur: €1472,90 incl. g/w/l en wifi. Borg: €2145,80. Neem contact op voor meer informatie of bezichtiging.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Zuid Willemsvaart – 5211NW – Den Bosch via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Den Bosch aan de Zuid Willemsvaart en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Den Bosch. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Den Bosch- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1473
Aantal m2 – 69
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Zuid Willemsvaart in Den Bosch

Zuid Willemsvaart in Den Bosch via Kamernet
Zuid Willemsvaart in Den Bosch via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo