Zuideinde in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Zuideinde - 2627AH - Delft beschikbaar per 2023-08-13 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Zuideinde - 2627AH - Delft
DUTCH SPEAKING ONLYYo kamerzoekende gasten,Begin oktober komt er in ons gezellige studentenhuisje, Huize De Pomp, een kamer vrij. Momenteel zijn we met 3 gasten en daar kom jij dus bij. Wat hebben we te bieden: We hebben een dakterras en een veranda maar ook een ruime GR plus zelf gebeunde bar. Een ruime keuken die eigenlijk wel een beetje aan vervanging toe is šŸ™‚ 2 douches en een wc. En natuurlijk onze huiskat Baco. Op de meeste avonden is er wel iemand thuis en dan eten we dus ook samen. En een keer per week hebben we een huisavond. Lijkt het je wat om hier te wonen. Reageer dan onder dit berichtEn misschien nodigen we jou uit voor onze instemming. Groetjes Huize De PompInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Zuideinde – 2627AH – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Zuideinde en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geĆÆnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie overĀ  in Delft- Klik hier

DetailsĀ van deze woning

Prijs – 455
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan deĀ Zuideinde in Delft

Zuideinde in Delft via Kamernet
Zuideinde in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeƫn

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo