Zuideinde in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Zuideinde - 2627AH - Delft beschikbaar per 2023-10-09 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Zuideinde - 2627AH - Delft
Beste kamerzoekende, Wij hier bij huizende pomp op zoek naar een nieuwe (tweede) HJ. We zijn trotse bewoners van ons nederigere stulpje aan de Schie. Momenteel zijn we 4 man sterk; HO Guy, HG Jort, HG Maurits, Huiskat Baco en HJ Matthijs. Hier kom jij dus bij! Hier bij de pomp zijn wij van alle gemakken voorzien. Zo hebben wij een ruime GR, met een zelfgebeunde bar. Daarnaast hebben we een dakterras waar zomers gegeten en geborreld wordt. Hier maken we in de winter een vuurkorf aan om ons te voorzien van een beetje warmte. Verder hebben we 2 douches, zodat je nooit in de rij staat. 2 wc’s. Een ruime keuken en zelfs een veranda. Pompelijke GroetInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Zuideinde – 2627AH – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Zuideinde en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 320
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Zuideinde in Delft

Zuideinde in Delft via Kamernet
Zuideinde in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo