Zuidwolderweg in Echten via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Zuidwolderweg - 7932PN - Echten beschikbaar per 2023-11-28 in het mooie Echten. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 50 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Zuidwolderweg - 7932PN - Echten
Per direct hebben wij verschillende woonruimtes beschikbaar op een landgoed in Echten! Ontdek de unieke woonervaring die wij te bieden hebben, omringd door weelderige groene landschappen en een vredige ambiance.Het betreft het landgoed Huis te Echten. Per direct bieden wij hier meerdere woonruimtes aan. Deze woonruimtes zijn geschikt voor alleenstaanden en stelletjes. De ruimtes worden aangeboden op basis van antikraak. Dit houdt in dat wij van te voren geen periode kunnen aangeven dat je hier kan blijven wonen. Het opzegtermijn van beide partijen is 28 dagen. De woonruimtes hebben een oppervlakte tussen de 50 – 80 vierkante meter. Op het erf zijn meerdere gebouwen te vinden waar verschillende invullingen aan kunnen worden gegeven. Hieronder is een overzicht te vinden hiervan: Nummer 1 is een eengezinswoning, geschikt voor een stelletje. Nummer 3 zijn twee bijgebouwen waar je een boven- en benedenverdieping hebt. Dit betreft het voormalig kapelgebouw. Hier kunnen vier bewoners in en twee ondernemers. Nummer 5 is het hoofdgebouw. Hier kunnen 4 bewoners in en één ondernemer. De maandvergoeding bedraagt €315,00 incl. g/w/e.Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een bezichtiging of om uw interesse kenbaar te maken. Dit kan via ons mailadres.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Zuidwolderweg – 7932PN – Echten via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Echten aan de Zuidwolderweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Echten. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Echten wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Echten- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 315
Aantal m2 – 50
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Zuidwolderweg in Echten

Zuidwolderweg in Echten via Kamernet
Zuidwolderweg in Echten via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo