Zwart Janstraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Zwart Janstraat - 3035AL - Rotterdam beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Zwart Janstraat - 3035AL - Rotterdam
Beste woningzoekende,We zijn op zoek naar iemand die kan genieten van een prettige thuisbasis. Iemand die graag een paar keer per week samen veganistisch eet (maar het is niet verplicht) en houdt van een losse maar heldere communicatie rondom het gezamenlijk huishouden. In ons huis is de woonkamer altijd een plek waar knutselwerk en projectjes verspreid liggen. Als je een creatieve, activistische en muzikale geest hebt, is dit misschien wel een match made in heaven. Stuur ons een berichtje en vertel wat over jezelf: Wat ga je de komende tijd in Rotterdam doen? Wat zijn je passies/hobby’s? Wat spreekt je aan in deze kamer?Op dit moment gaat Stephanie, die de kamer onderverhuurt, weg omdat ze een permanente plek heeft gevonden. Ze zoekt iemand die geïnteresseerd is om te blijven van 30 juni of 1 juli tot eind juli of 14 augustus.kijkdatum wordt later bepaald.Hartelijke groeten,Fokke & Jeroen& StephanieInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Zwart Janstraat – 3035AL – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Zwart Janstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 795
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Zwart Janstraat in Rotterdam

Zwart Janstraat in Rotterdam via Kamernet
Zwart Janstraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo