Zweringweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Zweringweg - 7545CP - Enschede beschikbaar per 2024-01-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Zweringweg - 7545CP - Enschede
Hi toekomstige huisgenote! Wij zijn Huize Samenzwering bestaande uit 3 dames en 4 heren. Er is per januari een kamer vrij en daarom zijn wij op zoek naar een nieuw gezelligheidsdier.Wij zijn niet vies van leuke dingen doen en proberen dan ook zo vaak mogelijk met elkaar te eten. Samen op stap gaan, een drankje doen op het terras of in de achtertuin is er uiteraard ook bij. Daarnaast hebben we elke woensdag een huisavond waar we verschillende leuke dingen doen, zoals bowlen, spelletjes spelen of borrelen (wat soms kan eindigen in totale esca in de stad). Na het eten blijven we vaak plakken in de keuken met en theetje of soms een biertje/wijntje wat kan eindigen in een 5 minuten fietstocht naar de stad. Over fietsen gesproken, het Saxion is circa 5 minuten fietsen en de UT een klein kwartiertje (dit is een ruwe schatting en wordt sterk beïnvloed door jouw fietstempo! ;). Naast gezamenlijke activiteiten is er natuurlijk nog genoeg tijd over om jouw eigen ding te doen in Enschede! Ennnnnn……. goede kookkunsten worden zeer gewaardeerd :)Het huis beschikt over een gezamenlijke woonkamer, keuken, douche en een grote achtertuin op het zuiden (met een lounge set waar we heerlijke bbq’s houden met biertjes en wijntjes). De kamer is circa 25m2, en heeft een eigen toilet en keukenblok.Spreekt jou dit aan? Stuur ons een berichtje en vertel iets over jezelf !Groetjesss Huize Samenzwering !Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Zweringweg – 7545CP – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Zweringweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 495
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Zweringweg in Enschede

Zweringweg in Enschede via Kamernet
Zweringweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo