Aan ‘t Verlaat in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Aan 't Verlaat - 2612XW - Delft beschikbaar per 2023-02-28 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Aan 't Verlaat - 2612XW - Delft
Beste kamerzoekende gasten, Helaas gaat 1 huisgenootje ons mooie paleisje verlaaten. Daarom komt er in huize Verdroef dus 1 kamer vrij! We zijn op zoek naar een gezellige gast die wel houd van een pilsemannetje. We wonen met 9 gezellige gasten, elke avond wordt er samen gegeten en wordt er in de GR gechilld met een pilsie erbij. Regelmatig komen er mensen over de vloer om te borrelen dus jezelf vervelen zal niet snel gebeuren. Daarbij hebben we een wekelijkse huisavond, af en toe een datediner, huisfeest, hj borrel of gewoon andere lache activiteiten. Verder heeft iedereen natuurlijk de ruimte om gewoon te studeren of om z’n eigen ding te doen. Praktische zaken: de kamer is ongeveer 18m^2 groot, kost zo’n 430 euro per maand inclusief. We delen onder andere de keuken (met vaatwasser), twee wc’s, twee douches, een immens grote TV en een balkonnetje met z’n allen. De TU is kleine 10 minuutjes fietsen en het station en centrum liggen op 5 minuten. Ook zitten de supermarkt en Delftse Hout om de hoek. Ben jij een beetje ondernemend en denk jij dat je wat kan toevoegen aan het huis? Stuur even een berichtje met wat foto’s en/of je instagram en info over jezelf en wie weet zien we je op de instemming op woensdag 1 maart. Liefs Huize Verdroef xxInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Aan ‘t Verlaat – 2612XW – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Aan ‘t Verlaat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 430
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Aan ‘t Verlaat in Delft

Aan ‘t Verlaat in Delft via Kamernet
Aan ‘t Verlaat in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo