Albert van Dalsumlaan in Utrecht via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Utrecht (Albert van Dalsumlaan) is een mooi in Utrecht welke per Sun, 14 Jan 2024 18:44:03 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Utrecht (Albert van Dalsumlaan) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Utrecht (Albert van Dalsumlaan)
NIEUW IN DE VERHUUR RIANTE MAISSONETTE AAN DE ALBERT VAN DALSUMLAAN TE UTRECHT. Zeer ruim 4-kamer appartement met zonnig terras op een zeer gunstige locatie aan de Albert van Dalsumlaan in Utrecht. In de nabijheid van het Universiteitscentrum de Uithof, het University College, het Utrechts Medisch Centrum, het natuurgebied Amelisweerd, zwembad De Krommerijn en sportvelden….

Appartement in Utrecht (Albert van Dalsumlaan) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Utrecht aan de Albert van Dalsumlaan  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1450.00
Aantal m2 – 100
Aantal kamers – 3

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Albert van Dalsumlaan in Utrecht

Albert van Dalsumlaan in Utrecht via Papayo.nl
Albert van Dalsumlaan in Utrecht via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo