Belgieplein in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Belgieplein - 1066SC - Amsterdam beschikbaar per 2023-08-21 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Belgieplein - 1066SC - Amsterdam
Vrouwelijke huisgenoot gezocht!Graag een verantwoordelijk persoon die het schoon en netjes kan houden in huis.De kamer is te huur in Amsterdam nieuw-west. Het appartement is gelegen boven het winkelcentrum in Nieuw sloten. Bus- en tramhalte zijn aan de overkant van het gebouw (Bus 195, 356, 369 & Tram 2). Snelweg A10/A4/A9 nabij gelegen en overigens dichtbij Amsterdam Schiphol. Goede bereikbaarhaarheid en gratis parkeergelegenheid.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Belgieplein – 1066SC – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Belgieplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 850
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Belgieplein in Amsterdam

Belgieplein in Amsterdam via Kamernet
Belgieplein in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo