Brasserskade in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Brasserskade - 2612CA - Delft beschikbaar per 2024-01-01 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Brasserskade - 2612CA - Delft
Hee huiszoekende gast! Wij zijn Huize de Bras en zoeken een nieuwe 4e huisgenoot vanaf 1 januari tot 1 september. We zijn een hecht Virgielhuis vol gezelligheid. We hebben een grote GR met een bar waar we aan eten, maar natuurlijk drinken. Op maandag hebben we huisavond, die op verschillende manieren wordt ingevuld. Dit kan gaan van totale escalatie aan de bar tot een activiteitenavond op locatie tot een rustig filmpje in de tentamenweek. We zijn een actief huis met activiteiten als een kerstdiner, huisweekend, ‘productief’ klusweekend en oudhuisgenotendag. Bij deze oudhuisgenoten dag nodigen we iedereen die de afgelopen 35 jaar hier heeft gewoond uit op de Bras. Kortom, genoeg te doen! Benieuwd geworden? Stuur ons dan vooral een berichtje waarin je kort jezelf introduceert.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Brasserskade – 2612CA – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Brasserskade en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 280
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Brasserskade in Delft

Brasserskade in Delft via Kamernet
Brasserskade in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo