E. du Perronlaan in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - E. du Perronlaan - 2624NB - Delft beschikbaar per 2023-03-28 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - E. du Perronlaan - 2624NB - Delft
*DUTCH SPEAKING ONLY*Eind Maart is Huize Koeck op zoek naar 2 nieuwe huisgenoten (één man voor onderhuur en één vrouw vast!).In ons 6 persoons dubbelgemengd huis zijn mensen actief bij verenigingen (Laga, Scoop, Obvius en Punch) met kamers van ongeveer 20 m^2.Heb jij zin om verschillende dingen samen te doen met je huis zoals koken, sporten, gezellig spelletjes of gewoon een filmpje kijken op de bank, dan is dit een perfect huis voor jou! Ook houden we ieder jaar een kerstdiner en vieren we samen sinterklaas.De AH XL is voor de deur en het winkelcentrum is op loopafstand. Verder ben je binnen 10 minuutjes op de campus of in hartje centrum met de fiets.Heb je interesse in ons huis? Stuur ons een berichtje met een beschrijving van jezelf, waarom je bij ons zou passen en een foto van jezelf. Dan nodigen we jou misschien uit op onze instemming! De kale huur is 460 euro, maar je komt in aanmerking voor huurtoeslag, ongeveer 100 euro.Groetjes Huize KoeckInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – E. du Perronlaan – 2624NB – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de E. du Perronlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 375
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de E. du Perronlaan in Delft

E. du Perronlaan in Delft via Kamernet
E. du Perronlaan in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo