Fraterhuishof in Harderwijk via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Fraterhuishof - 3841CT - Harderwijk beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Harderwijk. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 6 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Fraterhuishof - 3841CT - Harderwijk
Voor een stagiaire komt er in mijn huis een kamertje vrij. Je woont er samen met nog een andere stagiaire. Alle voorzieningen worden gedeeld. Het huis heeft een gezellige leefkeuken met een bar en een knus zitgedeelte soms ben ik er ook met mijn hondjeInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Fraterhuishof – 3841CT – Harderwijk via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Harderwijk aan de Fraterhuishof en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Harderwijk. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Harderwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Harderwijk- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 320
Aantal m2 – 6
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Fraterhuishof in Harderwijk

Fraterhuishof in Harderwijk via Kamernet
Fraterhuishof in Harderwijk via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo