Garnaetwei in Goes via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Garnaetwei - 4464BM - Goes beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Goes. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Garnaetwei - 4464BM - Goes
Gemeubileerde kamer te huur per 1 Augustus en 1 Oktober in Goes . Voorzien van kast, bed, bureau met stoel .Het huis bevat in totaal 4 kamers, twee toiletten, een badkamer, keuken , bijkeuken en kleine tuin met garage voor de fietsen. De keuken is voorzien van kookplaat, koelkast, vriezer, oven en magnetron. Daarnaast zijn er een wasmachine en wasdroger aanwezig.Het huis is gelegen in Goes ( Provincie Zeeland)We zijn op zoek naar een nette, rustige huurder die werkt of studeertDe huur is tussen €400,- en €585,- per maand inclusief g/w/l, internet, Sabewa heffingen , gemeubileerd etc. De gemeenschappelijke ruimtes worden 1x per week schoongemaakt door een schoonmaakster. Hiervoor betaalt iedere huurder € 15 schoonmaakkosten per maand bovenop de huur.De borg is gelijk aan 1 maand huurJe bericht graag voorzien van voldoende informatie over jezelf: voor- en achternaam, leeftijd, huidige woonsituatie, informatie over werk/studie en waarom je een kamer zoekt. Alleen verzoeken voorzien van volledige informatie worden in behandeling genomen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Garnaetwei – 4464BM – Goes via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Goes aan de Garnaetwei en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Goes. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Goes wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Goes- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 480
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Garnaetwei in Goes

Garnaetwei in Goes via Kamernet
Garnaetwei in Goes via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo