Gasthuisring in Tilburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Gasthuisring - 5041DS - Tilburg beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Tilburg. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 36 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Gasthuisring - 5041DS - Tilburg
Achter onze stadsvilla ‘d’ouwe Dokterspraktijk’ bevindt zich een huisje dat vroeger gebruikt werd als koetshuis.In dit huisje zijn drie appartementen gemaakt met hun eigen voorzieningen.In de schitterende binnentuin van onze stadsvilla ( 1750m2 ) in het centrum van Tilburg staat een 19e-eeuws koetshuis.In dit koetshuis zijn 3 kleine ( atelier)woningen gerealiseerd.Indeling: woonkamer met openslaande terrasdeuren, uitkijkend op terras en tuin; keukenunit met kooktoestel en koelkast; toilet en douche; vaste trap naar slaapkamer voorzien van vaste wastafel. De slaapkamer van deze woning heeft een groot frans “mansarde”raam.Centrale verwarming met thermostaatknoppen.Eigen terrein is afgesloten met grote inrijpoort voor optimale veiligheid.Aparte grote was/droogruimte/strijkruimte 16m2 met was/droogcombi. Hoog servicegehalte.Werkgeversverklaring en/of borgstelling verplicht. Bezichtiging op afspraak. Woning is bij uitstek geschikt voor medewerkers aan Universiteit of bedrijven, die ( al dan niet tijdelijk ) in Nederland gestationeerd zijn.Ligging: 5 minuten van Centraal Station, centrum en supermarkten.Rust en privacy gewaarborgd, gemeubileerde verhuur mogelijk.Huurprijs ( ongemeubileerd ) €825, excl. gas, water, licht ( voorschot €215,00 en servicekosten ( €55,00/maand)Borg: 2 maandhuren; eenmalig bemiddelings- en verificatiekosten € 150,00.Extra info:- woning wordt in principe verhuurd aan 1 persoon; bewoning door 2 wordt onder bepaalde omstandigheden gedoogd- meubel/ stofferingspakket tegen meerprijs beschikbaar ( – meubilering op foto’s in bijlage zijn niet relevant- unit wordt openbaar geadverteerd per 1-3-‘23, wordt echter eerst aangeboden aan Universiteit en Hogeschool en kan bij interesse vooraf gereserveerd worden.- bezichtigingen mogelijk in overleg met ZB en huidige huurder.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Gasthuisring – 5041DS – Tilburg via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Tilburg aan de Gasthuisring en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Tilburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Tilburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 825
Aantal m2 – 36
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Gasthuisring in Tilburg

Gasthuisring in Tilburg via Kamernet
Gasthuisring in Tilburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo