Gedempte Kattendiep in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Gedempte Kattendiep - 9711PP - Groningen beschikbaar per 2023-10-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Gedempte Kattendiep - 9711PP - Groningen
HUISGENOOT GEZOCHT VOOR APPARTEMENT (M/V 21+ DUTCH SPEAKERS ONLY)Hey! Huize Sga zoekt een nieuwe huisgenoot voor onderhuur van oktober 2023 tot en met Januari 2024! ✅Het gaat om een appartement midden in het centrum, aan het gedempte Kattendiep, waarbij we uitkijken op de Martini Toren en het Forum van Groningen! De gehele binnenstad is dus lopend te doen, wat ideaal is!Je gaat een appartement delen met één andere huisgenoot van 23(M) die gaat beginnen aan zijn master aankomend studiejaar. We zoeken daarom ook iemand die aan het einde van zijn/haar studie is. Het appartement wat je gaat delen is 86M2 en de kamer die je krijgt is 14 M2. Het huis is voorzien van een dakterrasje, vaatwasser en zelfs kan je na een lange dag uitrusten in bad De huur bedraagt €550,- per maand inclusief G/W/L.Ben jij de gezellige onderhuurder die aan het einde van zijn/haar studie is? Stuur dan een berichtje en dan hoor je snel van ons! Groetjes,Gijs Van de Velde & ik :)Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Gedempte Kattendiep – 9711PP – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Gedempte Kattendiep en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Gedempte Kattendiep in Groningen

Gedempte Kattendiep in Groningen via Kamernet
Gedempte Kattendiep in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo