Gildemeestersplein in Arnhem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Gildemeestersplein - 6826LN - Arnhem beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Arnhem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Gildemeestersplein - 6826LN - Arnhem
Kamer te huur boven het winkelcentrum van Presikhaaf. Dicht bij de HAN en het park van Presikhaaf. Op loopafstand van het busstation en op +/- 10 minuten fietsafstand van centrum Arnhem.Er wonen 3 mensen in de woning, leeftijden variëren van 22 – 30. Het huis is altijd opgeruimd en schoon!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Gildemeestersplein – 6826LN – Arnhem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Gildemeestersplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Arnhem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Arnhem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 400
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Gildemeestersplein in Arnhem

Gildemeestersplein in Arnhem via Kamernet
Gildemeestersplein in Arnhem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo