Havenstraat in Hilversum via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Hilversum (Havenstraat) is een mooi in Hilversum welke per Wed, 31 Jan 2024 15:46:37 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Hilversum (Havenstraat) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Hilversum (Havenstraat)
Dit prachtig gerenoveerde en volledig gemeubileerde appartement in de stad Hilversum beschikt over drie slaapkamers. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, terwijl de derde slaapkamer twee eenpersoonsbedden heeft. Het appartement biedt een unieke ervaring met een vide waarop een van de slaapkamers is gesitueerd. Daarnaast heeft het een ruim balkon dat grenst…

Appartement in Hilversum (Havenstraat) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Hilversum aan de Havenstraat  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hilversum. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hilversum- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 119.00
Aantal m2 – 78
Aantal kamers – 4

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Havenstraat in Hilversum

Havenstraat in Hilversum via Papayo.nl
Havenstraat in Hilversum via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo