Herenstraat in Hilversum via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Herenstraat - 1211CC - Hilversum beschikbaar per 2023-02-15 in het mooie Hilversum. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 70 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Herenstraat - 1211CC - Hilversum
Ruim en licht 2-kamerappartement op de eerste verdieping gelegen in het centrum van Hilversum. De woning is voorzien van een mooie vloer, veel ramen en een aparte en nette keuken met veel bergruimte. De woonkamer beschikt tevens over openslaande deuren aan de achterkant. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, toilet en spiegel. Het appartement is per direct beschikbaar.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Herenstraat – 1211CC – Hilversum via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Hilversum aan de Herenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hilversum. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Hilversum wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hilversum- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1250
Aantal m2 – 70
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Herenstraat in Hilversum

Herenstraat in Hilversum via Kamernet
Herenstraat in Hilversum via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo