Herentalsstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Herentalsstraat - 1066NL - Amsterdam beschikbaar per 2023-12-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Herentalsstraat - 1066NL - Amsterdam
Vanaf 1 December ruimte voor een nieuwe huurder. Termijn in eerste instantie voor 3 maanden. Eventueel langer bespreekbaar.Over de woning:- 130m2- Tuin- Schuur voor fietsen- Gedeelde ruimtes gemeubileerd Kamer:- 25m2- gestoffeerdNederlands sprekend is een pre.Ik hoor graag van je!Groetjes, NielsInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Herentalsstraat – 1066NL – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Herentalsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 925
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Herentalsstraat in Amsterdam

Herentalsstraat in Amsterdam via Kamernet
Herentalsstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo