Hertogshoef in Raamsdonksveer via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Hertogshoef - 4941KG - Raamsdonksveer beschikbaar per 2023-03-03 in het mooie Raamsdonksveer. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Hertogshoef - 4941KG - Raamsdonksveer
Een ruime kamer bij een mannelijke hospita van 60 jaar in een rustige buurt voor een Nederlands sprekende man. In de directe nabijheid van een bushalte en diverse winkels, supermarkten, cafetaria en kapper, etc. Koken / mee-eten in overleg. De kamer is gestoffeerd en met enkele meubels gemeubileerd. Als de verhuurder tevreden is wordt aan het einde van het 1-jarige huurcontract een nieuw contract aangeboden. Lees ook het profiel van de verhuurder om teleurstellingen achteraf te voorkomen!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Hertogshoef – 4941KG – Raamsdonksveer via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Raamsdonksveer aan de Hertogshoef en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Raamsdonksveer. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Raamsdonksveer wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Raamsdonksveer- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Hertogshoef in Raamsdonksveer

Hertogshoef in Raamsdonksveer via Kamernet
Hertogshoef in Raamsdonksveer via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo