Het Sticht in Assen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Het Sticht - 9405NT - Assen beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Assen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Het Sticht - 9405NT - Assen
Per 1 juli is deze nette kamer van ongeveer 10 vierkante meter beschikbaar aan het Sticht in Assen. De keuken, badkamer en toilet worden gedeeld met drie andere huisgenoten.De huurprijs van de kamer is €285,00 per maand (inclusief gas, water en licht).Let op: internet, televisie en gemeentelijke belastingen zijn niet in de servicekosten inbegrepen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Het Sticht – 9405NT – Assen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Assen aan de Het Sticht en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Assen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Assen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 285
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Het Sticht in Assen

Het Sticht in Assen via Kamernet
Het Sticht in Assen via Kamernet

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo