Iepenlaan in Schagen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Iepenlaan - 1741TE - Schagen beschikbaar per 2023-10-17 in het mooie Schagen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 21 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Iepenlaan - 1741TE - Schagen
Binnenkort komt een kamer in ons huis in Schagen vrij. Het huis ligt 7 minuten fietsen van het station en met de trein is het maar 19 minuten naar Alkmaar. Misschien is dat wat voor jou?Er is plek voor 4 bewoners van 21-29 jaar. Er komt een mooie kamer vrij per 17 oktober 2023.De drie bewoners die blijven zijn tussen de 23 en 27 jaar: 1 m en 2 v. Zij studeren en/of werken.De kamer heeft meer het karakter van een appartement want heeft een eigen halletje met daarachter een slaapkamer en aparte woonkamer van totaal ongeveer 21 m2. Hij is geschikt voor 1 persoon, heeft met rechte wanden en ligt op de 1ste verdiepingGezamenlijk zijn de eetkeuken, douche, toilet, ruime voortuin , achtertuin en fietsenberging. Kosten € 529 per maand incl energie, glasvezelinternet, huisvuil, riool en waterschap.We zoeken een rustig iemand [ m/v] van 21 – 29jaar die hier prettig wil wonen.Er is een lichte voorkeur voor een manneke bewoner maar vrouwelijke reacties zijn zeker welkomHet is geen feesthuis maar op een paar honderd meter ligt de gezellige Schager Horeca om je helemaal uit te leven.Als je interesse hebt, reageer dan snelInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Iepenlaan – 1741TE – Schagen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Schagen aan de Iepenlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Schagen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Schagen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Schagen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 529
Aantal m2 – 21
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Iepenlaan in Schagen

Iepenlaan in Schagen via Kamernet
Iepenlaan in Schagen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo