Jacoba van Beierenlaan in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Jacoba van Beierenlaan - 2613HT - Delft beschikbaar per 2023-10-12 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Jacoba van Beierenlaan - 2613HT - Delft
Beste huiszoekende gasten,Wij zijn opzoek naar een man die vanaf 1 november een half jaar bij ons komt onderhuren met kans op verlenging. Wij zijn een groot mannenhuis van 18 en een hond, Tommy. We hebben een bar met eigen tap en zitten allemaal bij Virgiel of het DSC. Zie jij jezelf hiertussen wonen? Stuur dan een berichtje.Groeten,Huize ShawshankInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Jacoba van Beierenlaan – 2613HT – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Jacoba van Beierenlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 320
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Jacoba van Beierenlaan in Delft

Jacoba van Beierenlaan in Delft via Kamernet
Jacoba van Beierenlaan in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo