Jacoba van Beierenlaan in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Jacoba van Beierenlaan - 2613HT - Delft beschikbaar per 2023-11-08 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Jacoba van Beierenlaan - 2613HT - Delft
DUTCH SPEAKING STUDENTS ONLY!Beste kamerzoekenden,Vanaf begin november zijn we op zoek naar twee nieuwe HJ’s.We zijn een dubbelgemengd (onder andere zaak/toko en gasten/chicks) JVB huis. We hebben vele huisactiviteiten zoals huisweekend, speciaalbierborrels, vakanties, HJ borrels, broertjes & zusjesdag, kerstdiners, sinterklaas en samen sporten en elke maand huisavond XXL.Lijkt het je leuk om onze nieuwe huisgenoot te worden? Stuur dan een berichtje en wat leuke foto’s en wie weet nodigen wij jou uit voor de instemming op woensdag 18 oktober!Groetjes,JVBInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Jacoba van Beierenlaan – 2613HT – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Jacoba van Beierenlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Jacoba van Beierenlaan in Delft

Jacoba van Beierenlaan in Delft via Kamernet
Jacoba van Beierenlaan in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo