Julianaweg in Wijk aan Zee via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Julianaweg - 1949AM - Wijk aan Zee beschikbaar per 2023-02-15 in het mooie Wijk aan Zee. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Julianaweg - 1949AM - Wijk aan Zee
Binnenkort te huur gemeubileerde Studio in hartje Wijk aan Zee in een huis uit 1920.Eigen keuken en badkamer.Goede WiFi, Privé brievenbus, 300 meter van het strand en dichtbij Beverwijk en uitvalswegen.Huur incl. Servicekosten.Borg: 1000,=* Geen illegalen* Jij bent een rustig man persoon* Geen leef lawaai toegestaan na 22:00 uur. Huis is oud en dus gehorig. Hou hier rekening mee.* Bij serieuze interesse zal jij worden gescreend door de Huismeester Gavin i.o.m. de huidige huurder.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Julianaweg – 1949AM – Wijk aan Zee via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Wijk aan Zee aan de Julianaweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Wijk aan Zee. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Wijk aan Zee wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Wijk aan Zee- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 895
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Julianaweg in Wijk aan Zee

Julianaweg in Wijk aan Zee via Kamernet
Julianaweg in Wijk aan Zee via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo