Korte Haaksbergerstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Korte Haaksbergerstraat - 7511JS - Enschede beschikbaar per 2024-08-31 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 23 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Korte Haaksbergerstraat - 7511JS - Enschede
Op Huize Rosé wonen we met 5 meiden in een studentenhuis op kruipafstand van de kroeg, terrasjes, supermarkt en het station. We zijn allemaal ondernemend bij studentenvereniging Audentis en daarnaast zijn we actief bij verschillende sportclubs. We vinden het leuk om verschillende activiteiten te ondernemen met het huis. Zo hebben we borrels met andere huizen, drinken we vaak Sangriaatjes op ons dakterras en een jaarlijks date diner.We zijn opzoek naar een spontane, gezellige en ondernemende huisgenoot die graag samen dingen doet, maar ook haar eigen ding heeft.Huize Rosé is een ruim huis gelegen boven een uitzendbureau met een gezellig woonkamer en keuken, een heerlijk dakterras met zon, twee toiletten en twee douches. Ideaal dus!Bij voorkeur zoeken we iemand die voor langere tijd bij ons komt wonen en net begonnen is aan een studie. De datum vanaf wanneer de kamer beschikbaar komt, kan wellicht nog vervroegd worden in verband met afstuderen :).Liefs de meiden van Huize RoséInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Korte Haaksbergerstraat – 7511JS – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Korte Haaksbergerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 366
Aantal m2 – 23
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede

Korte Haaksbergerstraat in Enschede via Kamernet
Korte Haaksbergerstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo