Kuipersdijk in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Kuipersdijk - 7512CC - Enschede beschikbaar per 2023-11-02 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 23 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Kuipersdijk - 7512CC - Enschede
Per direct studio’s te huur aan de Kuipersdijk in Enschede. De studio’s bevinden zich in een rustige omgeving, daarnaast zijn ze erg gunstig gelegen. Met 5 minuten bevindt u zich in het centrum, verder is de supermarkt Jumbo tegenover de studio’s gevestigd. Ook zijn de studio’s dicht gelegen bij de hogeschool Saxion.Studiogrootte: 23 m2Gestoffeerde studio voorzien van:Eigen badkamerEigen keukenDraadloos snel internet + TV aansluitingInclusief gas water en lichtGordijnen (extra grote ramen voor veel daglicht)Studio’s zijn gespaktDe keuken is voorzien van een inbouw koelkast, combimagnetron, elektrische kookplaat en afzuigkap.Voldoende parkeerplaatsen aanwezig.All-in huurprijs €800,-Borg: € 1250,- HUURSUBSIDIE IS MOGELIJK!Voor meer informatie of bij interesse graag e-mailen of bellen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Kuipersdijk – 7512CC – Enschede via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Enschede aan de Kuipersdijk en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 23
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kuipersdijk in Enschede

Kuipersdijk in Enschede via Kamernet
Kuipersdijk in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo