Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Lipperkerkstraat - 7511CX - Enschede beschikbaar per 2023-05-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Lipperkerkstraat - 7511CX - Enschede
Ruim nostalgisch 3 verdiepingen hoek complex met totaal 6 kamers, gedeelde woonkamer, was ruimte, keuken, badkamer en erg ruime tuin in centrum Enschede. Nieuw gerenoveerd en geschilderd!Beschikbare kamer van 14m2 per 1 Mei 2023 en voorzien van meubels, kledingkast, werkbureau, bureaustoelSlechts op 5 min. loopafstand van het centrum, bus station en winkelcentrum.Minimaal jaar contract, vrouwelijke student!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Lipperkerkstraat – 7511CX – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Lipperkerkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 530
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lipperkerkstraat in Enschede

Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet
Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo