Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Lipperkerkstraat - 7511DD - Enschede beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Lipperkerkstraat - 7511DD - Enschede
Hey jij! Tijd voor een nieuwe stap in je leven en wil je op kamers? Of ben je op zoek naar een ander plekje? Kom dan bij Huize Fritz! Wij zijn een studentenhuis met 5 mensen die houden van spontane gezelligheid, goeie gesprekken, samen eten en eventueel naborrelen met een lekker biertje, wat dan soms kan eindigen met een dönerbox in de stad ;). Verder hebben we geen verplichte huisavonden, maar kan iedereen lekker zijn eigen gang gaan. Daarnaast vinden we het ook leuk om bezig te zijn met projectjes; zo hebben we net een loungeset van pallets gemaakt, waarop al flink is genoten op de zwoele zomeravonden, en zonnige (af en toe brakke) middagen en ochtenden. Ook hebben we nog wel eens een lekker kampvuurtje aan met goede muziekjes en natuurlijk marsmallows!Dan even de praktische kant van het verhaal: De kamer komt per 1 juli vrij en is gelegen op de begane grond aan de voorkant en heeft een grootte van 16 vierkante meter, en je hebt je eigen kelder! De huurprijs is 260 euro, inclusief gas, water, licht. Daarbovenop komt nog ongeveer 8 euro voor het internet. We delen de (heerlijk ruime) tuin, keuken, badkamer en wc.Mocht je nou zoiets hebben van; dit is de plek waar ik mijn studententijd wil doorbrengen? Aarzel dan niet langer en laat vooral een leuk berichtje achter :). De hospi vindt plaats op 17 of 18 juni, maar daarover hoor je nog meer!Groetjes, Huize Fritz!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Lipperkerkstraat – 7511DD – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Lipperkerkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 250
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lipperkerkstraat in Enschede

Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet
Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo