Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Lipperkerkstraat - 7533AE - Enschede beschikbaar per 2023-03-20 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 32 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Lipperkerkstraat - 7533AE - Enschede
Vanaf maart 2022 komt er kamer vrij van 32m2 in ons studentenhuis Villa Onwijs!Wij zijn een gemengd huis van 2 dames en 2 heren opzoek naar een nieuwe vrouwelijke huisgenoot! We zijn een hecht en actief huis en eten regelmatig samen, proberen maandelijks een huisavond te houden en zijn niet vies van een spontane borrel. In de zomer hebben we regelmatig borrels en BBQ’s met onze onderburen (studentenhuis van 7 personen) in de gezamenlijke, ruime achtertuin met overdekte en afsluitbare fietsenstalling. De UT is 20 minuten fietsen en Saxion 10 minuten. We zitten op loopafstand van een winkelcentrum met o.a. Appie XL, Aldi, Action en Gall & Gall.We zijn voorzien van alle gemakken: een vaatwasser, droger, wasmachine en uiteraard niet te vergeten dé frituurpan. De badkamer met WC en douche worden gedeeld samen met de ruime woonkamer en nieuwe keuken.Dus ben je opzoek naar een leuk actief huis stuur vooral een berichtje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Lipperkerkstraat – 7533AE – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Lipperkerkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 400
Aantal m2 – 32
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lipperkerkstraat in Enschede

Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet
Lipperkerkstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo