Mina Krusemanstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Mina Krusemanstraat - 7513HM - Enschede beschikbaar per 2023-12-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Mina Krusemanstraat - 7513HM - Enschede
Gegroet tijdelijke dakloze,Er komt op 1 december 2023 een kamer vrij in ons fraaie optrekje, de kamer is ongeveer 16m2 en kost €460/maand (incl. g/w/l). De kamer is op de eerste verdieping, lekker groot en heeft een groot raam en eigen wasbak. Het is echt niet zo ver fietsen naar het Saxion of Station (5 en 10 minuten) en voor de Uni ben je net een kwartiertje bezig.Over het huis:Het huis zelf is een studentenhuis van 8 studenten. Beneden hebben we een keukentje, een losse wc en een badkamer met nog een wc en 2 douches. Natuurlijk staan hier ook de wasmachine en een droger. Buiten hebben we een redelijk formaat tuin en een tuinhuisje die we beide delen met de buren (ook een heel gezellig studentenhuis). Over het leven in het huis:Met z’n 8en hebben we nu een chille huisfeer waar alles kan maar niks hoeft. Elke eerste woensdag van de maand hebben wij een (niet verplichte) huisavond. Verder – als men tijd heeft – doen we vaak wat met z’n allen, zoals een filmavondje, een kamertour of een speciaal diner. Ook eten we in principe elke avond samen maar het is niet zo dat dit verplicht is, kom erbij zitten als het uitkomt. In de zomer hebben wij ook zelfs een keet (Vibe Island) die we delen met de buren. In het kort: Gezellige bende die chill met elkaar omgaat maar waar er geen verplichtingen zijn.De niet-dakloze mensen die nu dit mooie plekkie bewonen zijn Koen, Daniel, Jurgen, Ivo, Pien, Runa, Sanne en Elien. Koen praat (Communication Science), Daniel vervangt lampjes (Electrical Engineering), Jurgen staart naar vlekken (Forensisch Onderzoek), Ivo maakt drugs (Chemische Technologie), Pien probeert ons op te voeden (werkt in de kinderopvang), Runa doet dingen (Mechatronica), Sanne knutselt (Creative Technology) en Elien vingerverft (industrial design engineering).Dus wil jij niet meer dakloos zijn en ben je gezellig?Stuur ons een berichtje!Groetjes thuis, volgende keer bij ons!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Mina Krusemanstraat – 7513HM – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Mina Krusemanstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 460
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Mina Krusemanstraat in Enschede

Mina Krusemanstraat in Enschede via Kamernet
Mina Krusemanstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo