Morsweg in Leiden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Morsweg - 2332EK - Leiden beschikbaar per 2023-10-08 in het mooie Leiden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Morsweg - 2332EK - Leiden
Kom genieten in ons prachtige huis met een kamer te huur! Ben jij een man van 25 jaar of ouder? Zoek je een gezellige plek waar je kunt ontspannen en genieten van het leven? Dan hebben wij de perfecte kamer voor jou!Ons huis is een oase van rust met een schitterende tuin, compleet met een comfortabele loungeset. In de zomer genieten we hier van zonnige dagen, heerlijk ontspannen en tot rust komen. En als de winter aanbreekt, verruilen we de tuin voor gezellige filmavonden en ontspannen momenten met een verfrissend biertje in de stad.De locatie van ons huis is simpelweg onverslaanbaar. Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum, kun je moeiteloos genieten van alle gemakken die de stad te bieden heeft. Van gezellige cafés en restaurants tot winkels en culturele evenementen – alles is binnen handbereik!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Morsweg – 2332EK – Leiden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leiden aan de Morsweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leiden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leiden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 400
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Morsweg in Leiden

Morsweg in Leiden via Kamernet
Morsweg in Leiden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo