Nieuwe Binnenweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Nieuwe Binnenweg - 3014GD - Rotterdam beschikbaar per 2024-06-23 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 22 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Nieuwe Binnenweg - 3014GD - Rotterdam
Gemeubileerde Kamer gelegen in sfeervolle centrum van Rotterdam De kamer (22m2)+/- is voorzien van: Laminaatvloer, privé douche+wc, eigen balkon, koelkast, internet,,tafel, stoelen enz., keuken en wasmachine worden gedeeld,centraal station ligt op 5 min lopen, supermarkten, gezellige cafés, openbaar vervoer, alles is op loopafstand.Huurprijs bedraagt ​​875 incl. (g/w/e) voorkeur huurder: Vrouwuniversiteitsstudent of jonge professionalIndien u interesse heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatieInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Nieuwe Binnenweg – 3014GD – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 875
Aantal m2 – 22
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

Nieuwe Binnenweg in Rotterdam via Kamernet
Nieuwe Binnenweg in Rotterdam via Kamernet

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo