Nieuwe Ebbingestraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Nieuwe Ebbingestraat - 9712NK - Groningen beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 75 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Nieuwe Ebbingestraat - 9712NK - Groningen
Per 1 Maart beschikbaar gerenoveerd monumentaal appartement op een unieke locatie in Groningen aan de Nieuwe Ebbingestraat. Het appartement beschikt over één slaapkamer en een keuken met diverse inbouwapparatuur. Daarnaast is er ook een ruim dakterras aanwezig. Het appartement ligt op loopafstand van de Grote Markt.Huurprijs € 1295,- Excl.Servicekosten €35Totale huurprijs €1330,- Excl.Borg twee maanden huurOok geschikt voor 2 studenten.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Nieuwe Ebbingestraat – 9712NK – Groningen via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Groningen aan de Nieuwe Ebbingestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1295
Aantal m2 – 75
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen

Nieuwe Ebbingestraat in Groningen via Kamernet
Nieuwe Ebbingestraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo