Nieuwstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Nieuwstraat - 7513DC - Enschede beschikbaar per 2023-03-07 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Nieuwstraat - 7513DC - Enschede
Gezocht: vrouw!We only speak Dutch at home, so we’re currently looking for a Dutch speaker, sorry :(Beste toekomstige huisgenoot,Omdat een van onze geliefde huisgenootjes is vertrokken, zijn wij van huize De Skiehut opzoek naar een nieuwe huisgenoot. We zijn een gemengd huis: we wonen momenteel met 5 heren en 3 dames. Daarom zijn we op zoek naar een gezellige meid die actief in het studentenleven staat!We eten elke avond samen en daarna drinken we regelmatig samen koffie/thee of een biertje/wijntje. Eén keer per maand hebben we een huisavond, waarbij we met zijn allen in thema verkleed het dak een paar centimeters hoger leggen en vaak later op de avond in de stad te vinden zijn.Daarnaast hebben we jaarlijks een sinterklaasavond, paasbrunch, datediner, huisreünie en gaan we samen naar het Hubertusfeest.Genoeg gezelligheid dus ;)Ons huis heeft een gezamenlijke keuken, twee woonkamers(!), bijkeuken, twee badkamers, 3.5 wc’s, tuin (inclusief bbq) en een overdekte fietsenstalling. Onze keuken is uitgerust met wasmachine, koelkast, vriezer, een fornuis en 2 ovens. Wij zijn 7 UT studenten en 1 Saxion student die allemaal actief zijn bij studenten-, sport-, en studieverenigingen. Het Saxion is om de hoek, de UT is 15 minuten fietsen en de oude markt is (met een beetje slingeren) 5 minuten fietsen.Elke kamer heeft een eigen wasbak met een aanrecht blokje en een kledingkast. De kamer die nu beschikbaar komt, is 10 vierkante meter en heeft 1 raam richting het westen.Denk jij dat je onze nieuwe aanwinst bent? Stuur een leuk berichtje over jezelf en wie weet nodigen we je wel uit voor een hospiteergesprek!Groetjes van De Skiehut.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Nieuwstraat – 7513DC – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Nieuwstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 270
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Nieuwstraat in Enschede

Nieuwstraat in Enschede via Kamernet
Nieuwstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo