Noorderhagen in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Noorderhagen - 7511EM - Enschede beschikbaar per 2023-02-15 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Noorderhagen - 7511EM - Enschede
Ben je op zoek naar actief studentenleven in Enschede? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met jou vormen wij een actief en hecht huis bestaande uit 13 gasten.Onvergetelijke momenten maken we mee door elk jaar op huisweekend te gaan, een episch jaarlijks Nieuwjaarsfeest te organiseren om het nieuwe jaar met zo’n 200 vrienden in te luiden, maar natuurlijk ook met de kleinere dingen als huisavonden en borrels met andere studentenhuizen! Dit allemaal in de grootste achtertuin en op het mooiste dakterras van het centrum.Asgard is gevestigd aan Noorderhagen in het hartje van het centrum, met de Jumbo voor de deur en de kroeg praktisch in onze achtertuin zijn wij voorzien van een optimaal gemak. Lijkt jou het wat om een keer een drankje te doen met ons op ons goddelijk dakterras? Reageer dan op dit bericht! Onderhuur vanaf februari ook een optie.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Noorderhagen – 7511EM – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Noorderhagen en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 300
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Noorderhagen in Enschede

Noorderhagen in Enschede via Kamernet
Noorderhagen in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo