Noutenhof in Breda via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Noutenhof - 4834BK - Breda beschikbaar per 2024-06-09 in het mooie Breda. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 21 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Noutenhof - 4834BK - Breda
Kamer op slechts 10 minuten van hogescholen en het centrum.Een mooie ruime kamer met uitzicht op tuin waar je rustig kunt genieten. De tuin, badkamer en keuken deel je met 3 andere bewoners. We hebben een schoonmaakrooster, zodat alles fris blijft.Naast de buitenruimte, kunnen de fietsen worden gezet, zodat ze veilig staan.De bewoners zijn tussen 18 en 27 jaar, en het is gezellig. We sporten, kletsen veel.Er is op 500 meter een groot winkelcentrum met 2 supermarkten, heel handig.Heb je meer info nodig, laat maar weten. Laat ook even weten wie jij bent, dank je en tot snelInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Noutenhof – 4834BK – Breda via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Breda aan de Noutenhof en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Breda. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Breda- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 895
Aantal m2 – 21
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Noutenhof in Breda

Noutenhof in Breda via Kamernet
Noutenhof in Breda via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo