Omloop in Stadskanaal via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Stadskanaal (Omloop) is een mooi in Stadskanaal welke per Sun, 14 Jan 2024 19:04:03 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Stadskanaal (Omloop) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Stadskanaal (Omloop)
Alleen geschikt voor personeelshuisvesting! Keurige en zeer royale tussenwoning met 5 slaapkamers, grote bijkeuken en berging met overkapping, gesitueerd aan de rand van de wijk met uitzicht over een groenvoorziening. Indeling: entree, wandcloset, doorzon woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur (samen ca. 42 m²) en ruime bijkeuken. 1e Verdieping: overloop met inloopkast, badkamer (dubbel wastafelmeubel,…

Appartement in Stadskanaal (Omloop) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Stadskanaal aan de Omloop  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Stadskanaal. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Stadskanaal- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1925.00
Aantal m2 – 133
Aantal kamers – 6

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Omloop in Stadskanaal

Omloop in Stadskanaal via Papayo.nl
Omloop in Stadskanaal via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo