Oostersingel in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Oostersingel - 8921GB - Leeuwarden beschikbaar per 2023-02-19 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 40 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Oostersingel - 8921GB - Leeuwarden
Mooi appartement/studio met terras op een woonboot te huur. De woonboot ligt Oostersingel, gelegen in de wijk Oud Oost met goede voorzieningen in de buurt. Het is een rustige straat en dichtbij het centrum. In het appartement zijn boven een lichte woonkamer met keuken. Via een openslaande deur is toegang tot het terras. Boven is ook een aparte ruimte met douche en toilet. Met een trap naar beneden kom je in de zeer ruime slaapkamer. Er is voor dit appartement geen huurtoeslag mogelijk.In overleg met de huidige huurder kunnen kasten, bed en luxaflex tegen meerprijs worden overgenomen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Oostersingel – 8921GB – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Oostersingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 595
Aantal m2 – 40
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oostersingel in Leeuwarden

Oostersingel in Leeuwarden via Kamernet
Oostersingel in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo