Oude Delft in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Oude Delft - 2611CE - Delft beschikbaar per 2023-02-15 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Oude Delft - 2611CE - Delft
De zonnige kamer ligt aan de bekende oude delft, met maar liefst 20m2 en 9 gezellige huisgenoten. De kamer is al gemeubileerd en is zelfs voorzien van een bank. De kamer ligt op 5 minuten lopen van trein station delft . Rotterdam centraal en den haag centraal zijn dus minder dan 15 min reizen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Oude Delft – 2611CE – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Oude Delft en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 481
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Oude Delft in Delft

Oude Delft in Delft via Kamernet
Oude Delft in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo