Parkweg in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Parkweg - 9725ED - Groningen beschikbaar per 2023-09-03 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Parkweg - 9725ED - Groningen
Tijdelijk in een riante villa verblijven aan de Parkweg? Tussen 3 september en 22 oktober heb jij de mogelijkheid om met twee legendarische gasten te wonen in een 3 laags woning, met een eigen kamer van ruim 25m2 op een hotspot in Groningen, de Parkweg.Woning is voorzien van 3 verdiepingen met op de 1e verdieping: een lekkere grote woonkamer, een gezellige eetkamer mét pooltafel, een fijn keukentje en een prima balkon met dikke BBQ. Op de 2e verdieping vind je twee ruime kamers, die van jou is 25m en een badkamertje. Jouw kamer te zien op de foto’s (lekker licht invalletje gedurende de hele dag).Op de derde verdieping leeft onze huis dj met een ruime zolderkamer + gezamelijk dakterras. (Voor lekkere vrijdagmiddagplaatjes is dat de place to be).Zoals je ziet gaat het om een TIJDELIJKE HUUR, tenzij we je zo tof vinden dat je nog even in de woonkamer op een matje mag blijven ;)Ik (Timo) verhuur mijn kamer voor een twee maands trippie Azië. De kamer blijft dus volledig gemeubileerd. Alles wat je nodig hebt is er al, misschien wel handig om je eigen kleding enzo mee te nemen ;)Ideaal als tussenoplossing voor als je nog aan het zoeken bent naar een chille kamer. Mijn andere huisgenoten (Sil & Enjel) kunnen je ook verder helpen met je zoektocht naar een kamer voor na de tijdelijke huur. 31 Augustus willen we even met geïnteresseerden kennis maken. Nog geen week later zit jij misschien al gebakken.Tot snel!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Parkweg – 9725ED – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Parkweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 475
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Parkweg in Groningen

Parkweg in Groningen via Kamernet
Parkweg in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo