Pleinweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Pleinweg - 3083EP - Rotterdam beschikbaar per 2023-03-06 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 25 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Pleinweg - 3083EP - Rotterdam
Per direct hebben wij een gestoffeerde en compleet gerenoveerde studio (ongeveer 25m²) aan de Pleinweg in Rotterdam beschikbaar. De studio wordt aangeboden voor €1.100,- per maand exclusief G/W/E. De Pleinweg is zeer centraal gelegen in Rotterdam-Zuid op een doorgaande weg naar de Maastunnel. Dichtbij voorzieningen zoals supermarkten en winkelcentrum op Zuidplein welke te voet bereikbaar zijn. Wat betreft openbaar vervoer kan er zowel gebruik worden gemaakt van bus, tram en metro. Het centrum van Rotterdam is via de Maastunnel te bereiken en op ca. 15 minuten reistijd.De woning is recentelijk gerenoveerd en de studio is o.a. voorzien van een keuken met inbouwapparatuur zoals combi oven, vaatwasser en inductie kookplaat.Details:- Per direct beschikbaar;- De huurprijs bedraagt €1.100,- per maand exclusief gas, water, elektra en internet;- De servicekosten bedragen €150,- per maand voor gas, water en elektra;- Borg staat gelijk aan 2x de maandhuur;- De studio zal gestoffeerd opgeleverd worden;- Dichtbij voorzieningen zoals een supermarkten tram-/bushalte; – Roken in de woning is niet toegestaan;- Huisdieren in de woning zijn niet toegestaan;- Inschrijving bij de gemeente is mogelijk voor 1 persoon per studio.Heb je interesse in deze nette studio? Neem dan snel contact met ons op en wij plannen een bezichtiging in.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Pleinweg – 3083EP – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Pleinweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1100
Aantal m2 – 25
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Pleinweg in Rotterdam

Pleinweg in Rotterdam via Kamernet
Pleinweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo