Prof. Evertslaan in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Prof. Evertslaan - 2628XZ - Delft beschikbaar per 2023-11-13 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Prof. Evertslaan - 2628XZ - Delft
Huize SafeSixx zoekt twee nieuwe huisgenoten!! Wij zijn een dubbelgemengd huis van 10 jongens en 5 meiden. Ons huis is van allerlei verenigingen lid zoals: Virgiel, Laga en Scoop etc. en zijn actief bij verschillende studieverenigingen. Verder hebben wij elk jaar huisfeestjes, huiseten, huisweekend, wintersport, tour du chambres, studeersessies in de GR, borrelen aan de bar en natuurlijk het FlatFeest (het grootste studenten huisfeest van Europa). Wij hebben een grote GR waar wij ’s avonds chillen, vaak films kijken en een biertje drinken. We hebben ook een ruim balkon waar je kunt tannen in de zomer. Daarbij is er een grote open keuken waar wij elke avond met elkaar eten. Verder is het huis op koprol afstand van de TU en 6 minuutjes fietsen van het centrum. De kamer is 13m2 en kost 330 inclusief. Ben jij onze nieuwe huisgenoot die houdt van samen eten, koken, films kijken, studeren, feesten en pils drinken aan onze fenomenale bar? Stuur dan een leuk berichtje over jezelf en een foto en wie weet nodigen we je uit op de instemming 13 november!!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Prof. Evertslaan – 2628XZ – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Prof. Evertslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 330
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Prof. Evertslaan in Delft

Prof. Evertslaan in Delft via Kamernet
Prof. Evertslaan in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo