Prof. Evertslaan in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Prof. Evertslaan - 2628XZ - Delft beschikbaar per 2023-03-06 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Prof. Evertslaan - 2628XZ - Delft
Beste kamerzoekende gasten,Studeer je of ga je komend jaar in Delft studeren? En wil je in een groter huis wonen? Wij hebben misschien een warm nest voor je!Binnenkort komt er bij ons namelijk een kamer vrij, daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste toekomstige huisgenoot om ons huis weer compleet te maken.We zijn een groot gemengd huis met 9 mannen en 6 vrouwen van alle leeftijden en actief bij verschillende verenigingen. Toko, Punch, Zaak, Proteus, Laga; kortom we hebben alles in huis.Wij hebben met alle huisgenoten elke maand een huisavond en daarnaast elk jaar verschillende activiteiten (Kerstdiner, Absintherklaas, Huischweekend, gezellig festivalletjes meepakken, maandelijkse huisavond en natuurlijk Flatfeest!). Daarnaast eten, studeren, feesten en chillen we regelmatig samen.Het huis ligt op 700 meter van de TU, dus als je om 8:40 opstaat ben je nog steeds op tijd bij college!Denk je nou, “Hee, daar wil ik wonen!”, stuur dan een berichtje en misschien nodigen we je uit voor instemming op dinsdag 7 maart!Hopelijk tot snel!Groetjes,The4ce!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Prof. Evertslaan – 2628XZ – Delft via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Delft aan de Prof. Evertslaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 345
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Prof. Evertslaan in Delft

Prof. Evertslaan in Delft via Kamernet
Prof. Evertslaan in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo