Schieweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Schieweg - 3038BP - Rotterdam beschikbaar per 2023-10-04 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Schieweg - 3038BP - Rotterdam
Deze kleine maar fijne studio aan de schieweg bestaat uit een aparte slaapkamer en een woonkamer/keuken. De badkamer deel je met 2 huisgenoten. Wij zoeken iemand die werkt en voor langere periode (minimaal 1 jaar) bij ons komt wonen. Huur is exclusief en we betalen alle gezamenlijke kosten met ons 3enInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Schieweg – 3038BP – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Schieweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 640
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Schieweg in Rotterdam

Schieweg in Rotterdam via Kamernet
Schieweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo