Spaarnwouderstraat in Haarlem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Spaarnwouderstraat - 2011AH - Haarlem beschikbaar per 2023-11-30 in het mooie Haarlem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Spaarnwouderstraat - 2011AH - Haarlem
Per eind November, begin December komt er een kamer bij ons vrij in Haarlem tegenover de Amsterdamse Poort. De kamer is ongeveer 15m2 met een sta hoogte van 1,9m. Het appartement is 90m2 en beschikt over een mooie woonkamer, een moderne keuken met vaatwasser en twee badkamers. Het appartement bevindt zich vlak aan het Spaarne en op loopafstand van het centrum, het centraal station is 5 minuten met de fiets dus perfect als je in Amsterdam studeert of werkt.Keroan Salah en ik zoeken een gezellige, schone heer of dame die werkt en/of een vast inkomen heeft, het niet erg vind om soms gezellig samen te koken of op stap te gaan en daarnaast ook serieus is en zijn/haar verantwoordelijkheden nakomt.De huur bedraagt €607,33 excl. GWL. De overige maandelijkse kosten worden onderling gedeeld.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Spaarnwouderstraat – 2011AH – Haarlem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Haarlem aan de Spaarnwouderstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Haarlem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Haarlem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 705
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Spaarnwouderstraat in Haarlem

Spaarnwouderstraat in Haarlem via Kamernet
Spaarnwouderstraat in Haarlem via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo